Hyppää sisältöön

Tue lahjoittamalla

Lahjoittamalla tarjoat konkreettista tukea haastavassa tilanteessa olevalle.

Tekemällä lahjoituksen Sosped-säätiölle mahdollistat konkreettista ja tarpeellista tukea nuorille mielenterveyskuntoutujille, sekä heille, joiden elämää varjostaa jokin toiminnallinen riippuvuus. Lue alta lisätietoja siitä, miten käytämme lahjoitusvaroja, ja miten juuri sinä voit auttaa.

Kulttuuripajatoiminta (lahjoituskoodi A)

Mielenterveyden haasteita kokeville nuorille suunnattujen kulttuuripajojen ryhmätoimintojen hankinnat, esimerkiksi retkien pääsylippukustannukset sekä taiteilijatarvikkeiden hankinnat.

”Kulttuuripaja on mun ainoa ikäänkun side siihen, että mä oon yhteiskunnan jäsen, enkä täysin syrjäytynyt.”


Lue lisää Sospedin kulttuuripajoista ja kulttuuripajojen kävijöiden kokemuksista

Digipelirajaton-toiminta (lahjoistuskoodi B)

Aikuisille, digitaalisista riippuvuuksista kärsiville, järjestettävien digipaastojen ja muun kasvokkaisen toiminnan kustannukset. Keräysvarojen avulla pystymme parantamaan kasvokkain tapahtuvan toiminnan laajuutta. Varoja käytetään osallistujien matkakustannuksiin sekä leireillä ulkopuolisten palvelujen kustannuksiin.

”Ryhmätapaamisten kautta olen saanut uusia neuvoja ja pelaamiseni motiivit ovat tulleet entistä paremmin selville. On ollut myös kiva huomata, että muillakin on samanlaisia haasteita, enkä ole ainut.”


Lue lisää Sospedin Digipelirajaton-toiminnasta ja toimintaan osallistuneiden tarinoita

Pelirajaton-toiminta (lahjoituskoodi C)

Rahapeliongelmaisten läheisten vertaisryhmien kustannukset. Keräysvaroilla laajennetaan viikonloppuryhmien määriä, jolloin keräysvaroilla katetaan läheisten majoitus- ja matkakustannuksia.

”Läheisten viikonloppu auttoi paremmin ymmärtämään omia ajatuksia ja pelaajaa. Sain paljon vinkkejä miten itse jatkossa otan puheeksi asioita ja miten toimia niin, että jaksan itse.”


Lue lisää Sospedin Pelirajaton-toiminnasta ja toimintaan osallistuneiden tarinoita

Toiminnallisten riippuvuuksien tukitoimintojen kehitystyö (lahjoituskoodi D)

Toiminnallisiin riippuvuuksiin kohdennettujen sähköisten omatukialustojen kehitystyöhön ja ylläpitoon.

”En oikein itsekään tunnistanut omaa avuntarvettani ja tuntui vaikealta jutella riippuvuudesta muille. Materiaali selkeytti ajatuksia ja antoi uutta toivoa.”


Lue lisää Toiminnallisista riippuvuuksista

Vapaaehtoistoiminnan arviointimallin kehitystyö (lahjoituskoodi E)

Varoja voidaan käyttää myös vaikuttavan vapaaehtoistoiminnan arviointimallin kehittämiskustannuksiin, jolloin keräysvaroilla katettaisiin yliopisto-opiskelijan määräaikaisen harjoittelun palkkakulut. Varoja voidaan käyttää myös muihin henkilöstö- ja hallintokuluihin siltä osin, kuin kulut aiheutuvat kerättävien varojen yksinomaan yleishyödyllisten käyttötarkoitusten toteuttamisesta.

Näin lahjoitat

MobilePaylla numeroon 12367
Ilmoita viestikentässä miten haluat kohdentaa lahjoituksesi lahjoituskoodin avulla.

Tilisiirrolla tilinumeroon FI57 1544 3000 2786 35
Merkitse saajaksi Sosiaalipedagogiikan säätiö (tämä on Sosped-säätiön virallinen nimi)
Ilmoita viitekentässä miten haluat kohdentaa lahjoituksesi lahjoituskoodin avulla.

Voit halutessasi ryhtyä kuukausilahjoittajaksi edellä mainituilla tiedoilla ja valitsemalla omasta verkkopankistasi maksun toistuvuudeksi “kuukausittain” tilisiirron yhteydessä.

Lisätietoja keräysluvasta

Sosped-säätiön keräysluvan numero on RA/2022/1246. Luvan on myöntänyt Poliisihallitus 07.09.2022 alkaen. Lupa on voimassa koko maassa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Otathan meihin yhteyttä, jos haluat kysyä lisää lahjoituksen antamisesta.

Lahjoituksesi on tärkeä – kiitos.