Hyppää sisältöön

Saavutettavuusseloste

Edistämme yhdenvertaisuutta myös digimaailmassa

Sosped-säätiön verkkosivuja (sosped.fi) sekä verkkosivujemme alasivuja (pelirajaton.fi, digipelirajaton.fi, mieletöntävaloa.fi, vigor.fi, feenikshanke.fi, kulttuuripajahiisi.fi, kulttuuripajavirta.fi, pelikoneetkaupoista.fi) koskee EU:n saavutettavuusdirektiiviin pohjautuva laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta (306/2019).

Saavutettavuuslain tavoitteena on ihmisten yhdenvertaisuuden ja esteettömyyden mahdollistaminen digitaalisessa yhteiskunnassa. Saavutettavuuslaki muodostaa yhdenmukaiset vaatimukset digitaaliselle saavutettavuudelle.

Sosped-säätiön ydintehtävänä on tukea ja mahdollistaa yhdenvertaisuutta yhteiskunnassa. Näin ollen digitaalisten palvelujemme saavutettavuus on meille tärkeää. Olemme huomioineet saavutettavuuslain vaatimukset ja tehneet muutoksia verkkosivuihimme. Sivustomme noudattaa WCAG 2.0 kriteeristön AA-tasoa.

Päivitämme ja jatkamme sivujen kehitystyötä aktiivisesti. Parantaaksemme sivuston saavutettavuutta otamme mielellämme vastaan palautetta, kysymyksiä ja parannusehdotuksia.

Sivuston ylläpidosta vastaa viestintäpäällikkö Heini Laitinen. Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta sivuston ylläpitäjälle. Vastaamme palautteisiin viimeistään kahden viikon kuluessa.  

Kuvassa vaalea hiuksinen nainen, Sosped-säätiön viestintäpäällikkö Heini Laitinen

Heini Laitinen

Viestintäpäällikkö

heini.laitinen@sosped.fi tai 050 3069055