Hyppää sisältöön

Etsimme suunnittelijaa Digipelirajaton-toimintaan

Ajankohtaista, Avoimet työpaikat, Digipelirajaton, Digipelit

Haemme suunnittelijaa digitaalisen pelaamisen ongelmiin kohdennettuun Digipelirajaton-toimintaan ajalle 1.8.2020- 31.12.2021.

Digipelirajaton kehittää tukipalveluita ongelmalliseen tietokone- ja videopelaamiseen. Järjestämme tavoitteellista vertaisryhmätoimintaa sekä paljon pelaaville että peliriippuvaisille nuorille (16-29-vuotiaat) eri puolilla Suomea ja verkossa. Lisäksi tuotamme koulutuksia sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille sekä lisäämme tietoa ilmiöstä.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan ratkaisujen kehittämiseen digitaalisten riippuvuuksien kasvavalla kentällä. Suunnittelijanamme vastaat digipelaajille kohdennetun ryhmätoiminnan ja vapaaehtoistyön koordinoinnista ja uusien tuki- ja toimintamuotojen kehittämisestä. Lisäksi osallistut ammattilaisille ja vapaaehtoisille suunnattujen koulutusten suunnitteluun ja toteutukseen. Toiminnan seuranta ja raportointi sekä viestintä erityisesti sosiaalisen median kanavissa ovat myös keskeinen osa työnkuvaasi. 

Tehtävässä menestyminen vaatii sinulta itsenäistä työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Hallitset laajoja asiakokonaisuuksia ja sinulla on taito saada asiat tapahtumaan. Prosessityöskentely on sinulle tuttua ja omaat näyttöä suunnitelmiesi toteuttamisesta myös käytännössä. Tunnet olosi luontevaksi niin ihmisten parissa, kirjoitustyössä kuin sosiaalisessa mediassakin.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme sosiaali- ja terveysalan tai vastaavan soveltuvan alan korkeakoulututkintoa sekä vähintään kolmen vuoden soveltuvaa työkokemusta. Arvostamme erityisesti kokemusta nuorten kanssa työskentelystä ja mielenterveystyöstä. Tehtävän hoito vaatii vahvaa digitaalisen median ja pelialan tuntemusta sekä erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa. Kokemus ja näytöt tutkimus- ja kehitystyöstä katsotaan eduksi.

Sosped-säätiön viihtyisät toimitilat sijaitsevat Helsingin Vallilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian ja työ alkaa sopimuksen mukaan viimeistään elokuun alussa 2020. Työ sisältää jonkin verran matkustelua sekä ilta- ja viikonlopputöitä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen terhi.mustonen@sosped.fi. Otsikoi viesti: ”Digipelirajaton/suunnittelija”. Hakuaika päättyy su 10.5.2020.

Hakemusten perusteella jatkoon valittuihin ehdokkaisiin ollaan yhteydessä pe 15.5.2020 mennessä. Haastattelut järjestetään 19.-20.5.2020.

Lisätietoja antaa Digipelirajaton-toiminnan päällikkö Terhi Mustonen (p. 044 2939497) ti 5.5. ja ke 6.5. klo 13-15.

Lue lisää Digipelirajaton-toiminnastamme: digipelirajaton.fi