Hyppää sisältöön

Mieletöntä valoa -toiminta palkittiin erinomaisena eurooppalaisena osallisuushankkeena

Ajankohtaista

Sospedin Mieletöntä valoa -toiminta on palkittu erinomaisena eurooppalaisena osallisuushankkeena. Mieletöntä valoa valittiin 70 eurooppalaisen hakijan joukosta 12 finalistin joukkoon SALTO PI Awards -palkintoehdokkaaksi, sarjassa ”Media and Information Literacy”. Etäyhteyksien kautta järjestetyssä palkintogaalassa Mieletöntä valoa -palkittiin ensimmäisellä sijalla.

SALTO (Support for Advanced Learning and Training Opportunities) on Erasmus+ -ohjelman sisällä toimiva kuuden resurssikeskuksen verkosto. Resurssikeskukset tukevat EU:n nuoriso-ohjelmien toteutusta ja eurooppalaista nuorisotyötä. 

Yksi keskuksista on Virossa toimiva Salto PI (Participation and Information) Se tukee nuorten osallistumista demokratiaan muun muassa kannustamalla nuoria yhteiskunnalliseen aktiivisuuteen ja panostamalla osallisuutta lisääviin taitoihin, kuten medialukutaito, aloitekyky tai viestintä.

Sospedin Mieletöntä valoa -toimita tarjoaa media- ja kulttuurialan oppimis- ja harjoittelumahdollisuuksia haastavassa tilanteessa oleville nuorille aikuisille.