Hyppää sisältöön

Hae viestintäharjoittelijaksi Sosped-säätiöön

Avoimet työpaikat

Tule tekemään monipuolista ja merkityksellistä viestintää osana Sosped-säätiön viestintätiimiä. Sosped edistää yksilön hyvinvointia osallisuuden, vertaisuuden ja yhteisöllisyyden keinoin. Sospedin alaista toimintaa ovat Pelirajaton, Digipelirajaton, Mieletöntä valoa, Vigor-hanke ja Feeniks-hanke. Näiden lisäksi Sospedilla on kuusi kulttuuripajaa eri puolilla Suomea.

Jos koet olevasi oma-aloitteinen viestinnän tuore osaaja, jatka ihmeessä lukemista!

Harjoittelijana pääset tekemään monipuolisesti erilaisia viestinnän työtehtäviä oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Tehtäväsi voivat keskittyä esimerkiksi graafiseen suunnitteluun, digimarkkinointiin, vaikuttamisviestintään, nettisivujen kehittämiseen ja/tai sisällöntuotantoon tekstiä, kuvaa ja videota hyödyntäen. Kaikkea ei tarvitse osata itse, vaan saat tukea tehtäviin ympärillä olevilta ammattilaisilta. Odotamme sinulta mielellään loppuvaiheen ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opintoja, digiviestinnän perustaitoja ja oma-aloitteisuutta.  

Harjoittelu on mielellään kokoaikainen ja kestää 4kk. Joustamme tarvittaessa opintojesi mukaan. Harjoittelu on palkallinen ja vähintään Kelan määrittämän minimikuukausiansion mukainen. Palkka tarkentuu työajan ja aikaisemman kokemuksen mukaan. 

Harjoittelu alkaa syyskuun alussa kestäen joulukuun loppuun. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Vallilassa. Työyhteisöömme kuuluu reilut kolmekymmentä mukavaa työkaveria sekä useita nelijalkaisia työviihtyvyyden asiantuntijoita. Teemme töitä sosiaalipedagogisella otteella. 

Lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen viestinta@sosped.fi viimeistään 12.8. Halutessasi voit korvata hakemuksen lyhyellä videoesittelyllä. Videon voit kuvata esimerkiksi kännykällä, eikä sitä tarvitse editoida. 

Kysy lisätietoja!

Heini Laitinen, viestintäpäällikkö
0503069055