Hyppää sisältöön

Haemme suunnittelijaa Digipelirajaton- ja Somerajaton-toimintaan 

Ajankohtaista, Avoimet työpaikat, Digipelirajaton, Digipelit, somerajaton

Sosped-säätiö on valtakunnallinen sosiaalialan järjestötoimija.
Haemme SUUNNITTELIJAA digipeli- ja somehaittojen ennaltaehkäisyyn ja hoitoon keskittyvään Digitaaliset riippuvuudet -kokonaisuuteen ajalle 1.3.2023- 31.12.2025.  

Toimintakokonaisuudessa tuotetaan tukipalveluita ongelmalliseen tietokone- ja videopelaamiseen (Digipelirajaton-toiminta) sekä sosiaalisen median käyttöön (Somerajaton-toiminta). Palvelut sisältävät ammatillisesti ohjattua sekä vertaisuuteen perustuvaa tukea kasvokkain ja verkossa, verkkopohjaiset omatukimateriaalit pelaamisen ja somen käytön hallintaan sekä digihaittoja ennaltaehkäisevät oppitunnit toisen asteen oppilaitoksissa. Ensisijaisena kohderyhmänämme ovat 16–29-vuotiaat eri puolilla maata. Lisäksi tuotamme tietoa digitaalisista riippuvuuksista sekä koulutuksia sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisille.  

Tarjoamme sinulle digihaittatyön näköalapaikan uraauurtavassa toiminnassa, jossa tuotetaan ratkaisuja digitaalisten riippuvuuksien kasvavalle kentälle. Suunnittelijanamme vastaat nuorille aikuisille kohdennetun ryhmätoiminnan ja vapaaehtoistyön koordinoinnista ja vapaaehtoisyhteisön kehittämisestä. Lisäksi osallistut ammattilaisille ja vapaaehtoisille suunnattujen koulutusten suunnitteluun ja toteutukseen. Toiminnan seuranta ja raportointi sekä viestintä erityisesti sosiaalisen median kanavissa ovat keskeinen osa työnkuvaasi.   

Tehtävässä menestyminen vaatii sinulta itsenäistä työotetta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Hallitset laajoja asiakokonaisuuksia, sopeudut helposti muuttuviin tilanteisiin ja sinulla on taito saada asiat tapahtumaan nopeasti. Prosessityöskentely on sinulle tuttua ja omaat näyttöä suunnitelmiesi toteuttamisesta myös käytännössä. Tunnet olosi luontevaksi niin ihmisten parissa, koulutus- ja kirjoitustyössä kuin sosiaalisessa mediassakin. 

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme sosiaali- ja terveysalan tai vastaavan soveltuvan alan korkeakoulututkintoa sekä vähintään kolmen vuoden soveltuvaa työkokemusta. Arvostamme erityisesti kokemusta nuorten kanssa työskentelystä ja mielenterveystyöstä. Tehtävän hoito vaatii vahvaa digitaalisen median ja pelialan tuntemusta sekä erinomaista suomen kielen ja hyvää englannin kielen taitoa. Kokemus ja näytöt tutkimus- ja kehitystyöstä katsotaan eduksi.  

Työpaikka sijaitsee Helsingin Vallilassa, jossa Sosped-säätiöllä on viihtyisät toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työ sisältää jonkin verran matkustelua sekä ilta- ja viikonlopputöitä.  

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen terhi.mustonen@sosped.fi. Hakuaika päättyy pe 20.1.2023. Hakemusten perusteella jatkoon valittuihin ehdokkaisiin ollaan yhteydessä 26.1.2022 mennessä. Haastattelut järjestetään 31.1.-1.2.2023. 

Lisätietoja antaa Digitaaliset riippuvuudet -toiminnan päällikkö Terhi Mustonen (p. 044 2939497) ke 11.1.ja ti 17.1. klo 10-12. 

Lue lisää toiminnastamme:  
https://digipelirajaton.fi/ 
https://somerajaton.fi/