Hyppää sisältöön

Haemme viestinnän suunnittelijaa

Ajankohtaista, Avoimet työpaikat, Blogi

VIESTINNÄN SUUNNITTELIJA, digitaalisen ja taloudellisen väkivallan ehkäisy

Sosped-säätiö on valtakunnallinen sosiaalialan järjestötoimija.
Haemme ajalle 1.2.2023-31.12.2025 osa-aikaista (60 %) VIESTINNÄN SUUNNITTELIJAA Nettideittiturva-hankkeeseen (STEA 2023-2025), jossa tavoitteena on tukea romanssihuijausten uhreja ja tekijöitä uusintarikollisuuden ehkäisemiseksi sekä tuottaa tietoa ammattilaisille ja väestölle ilmiön tunnistamiseksi.

Hankkeessa kehitetään psykososiaalisen tuen palveluita romanssihuijausten uhreille sekä tekijöille uusintarikollisuuden ehkäisemiseksi. Tukipalvelut sisältävät mm. ammatillisesti ohjattua tukea puhelimitse ja verkossa sekä romanssihuijauksia ennaltaehkäisevää materiaalia ilmiön tunnistamiseksi. Hankkeessa tullaan hyödyntämään kokemusasiantuntijuutta osana ilmiöstä viestimiseen. Lisäksi tuotamme tietoa sekä koulutuksia romanssihuijauksista ja nettideittailun turvallisuudesta sosiaali- ja terveysalan, velkaneuvonnan ammattilaisille sekä muille näitä kohderyhmiä kohtaaville ammattilaisille.

Haemme hankkeeseen 60 % viestijää (24h / viikko). Tehtävä sopii juuri sinulle, joka olet idearikas, ennakkoluuloton ja aikaansaava monialaisen viestinnän osaaja. Hallitset laajoja viestinnän kokonaisuuksia, ja samalla kiinnität huomiota myös yksityiskohtiin. Sopeudut muuttuviin tilanteisiin ja osaat viestiä luontevasti niin sosiaalisessa mediassa, nettisivujen teksteissä kuin ammattilaisten tietoesitteissä. Eduksi katsomme aiemman osaamisen ja ymmärryksen digitaalisen tai taloudellisen väkivallan ilmiöistä.

Tehtäväsi

 • Viestit Nettideittiturva-hankkeesta aktiivisesti somessa ja nettisivuilla. Tuotat sisältöä tekstiä, kuvaa ja videota hyödyntäen. Hankkeen alussa olet luomassa hankkeen visuaalista ilmettä, nettisivuja sekä avaamassa tarkoituksen mukaisia somekanavia kohderyhmien tavoittamiseksi.
 • Vastaat hankkeen viestinnän suunnittelusta, raportoinnista ja arvioinnista yhdessä Nettideittiturvan sekä Sosped-säätiön viestinnän tiimien kanssa.
 • Koulutat kokemusasiantuntijoita yhdessä muun Nettideittiturva-tiimin kanssa. 
 • Osallistut muun tiimin ohella Nettideittiturva-hankkeen toiminnan suunnitteluun. 

Odotamme sinulta

 • Soveltuvaa koulutusta (sosiaali- ja terveysala tai viestintä) ja kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä. 
 • Vahvoja viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä työotetta. 
 • Digiosaamista ja kykyä ottaa haltuun uusia ohjelmia. 
 • Kykyä arvioida viestinnän kohdentumista ja luoda tapoja viestiä uudesta, ennalta tuntemattomasta ilmiöstä ymmärrettävästi.

Tarjoamme

 • Aidosti merkityksellisen työn tiiviissä yhteistyössä tiimin sekä kokemusasiantuntijoiden eli romanssihuijauksen itse kokeneiden tai tehneiden kanssa.
 • Viihtyisät toimitilat Vallilassa hyvien kulkuyhteyksien päässä ja kannustavan työyhteisön tuen.  
 • Joustavat työajat sekä mahdollisuuden etätyöhön.
 • Kulttuuri- ja liikuntaseteleitä työhyvinvoinnin tukemiseksi.

Työsuhde on määräaikainen ajalla 1.2.2023-31.12.2025 ja osa-aikainen (60%). Työ alkaa mahdollisimman pian, viimeistään 1.3.2023. Hakuaika päättyy 24.1. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen helmi.korhonen@sosped.fi.

Kutsumme valitut työhaastatteluun 27.1. mennessä. Työhaastattelut järjestetään Sosped-säätiön toimistolla maanantaina 30.1.2023.


Lisätietoja tehtävästä antaa Nettideittiturvan pääsuunnittelija Helmi Korhonen (p. 044 371 5455) pe 13.1. ja ti 17.1. klo 12-14.


Nettideittiturva on Sosped-säätiön ja Maria Akatemia ry:n yhteistyönä toteuttava kehittämishanke, jossa yhdistyvät Sosped-säätiön digitaalisen toimintaympäristön osaaminen ja Maria Akatemian ehkäisevän väkivaltatyön osaaminen. Sosped-säätiö on valtakunnallinen sosiaalialan järjestö, jonka missiona on edistää yksilön hyvinvointia vertaisuuden, osallisuuden ja yhteisöllisyyden keinoin. Teemme töitä sosiaalipedagogisella työotteella.